De vakantiejob van Eline De Munck: “Ook ik werkte ooit bij de bakker”

Eline De Munck (26) presenteert vanaf 8 september een gloednieuw programma op JIM, Jim Now. Van een topjob gesproken! Maar ook Eline heeft in haar jeugd leuke en minder leuke vakantiejobs moeten doen. Hoe sprokkelde ze haar centen bij elkaar?

De vakantiejob van Eline De Munck: “Ook ik werkte ooit bij de bakker”

Wakkere bakker

“Ik kreeg van mijn ouders vanaf mijn zestiende een vast budget per maand waar ik alles mee moest doen. En natuurlijk was dat nooit genoeg, dus ging ik op zondagochtend in een bakkerij staan, terwijl ik op zaterdagavond altijd repeteerde met mijn jazzband. Vroeger lukte zo’n combinatie nog, maar nu zou ik daar de energie niet meer voor hebben. Alleszins heeft die job me wel de waarde van geld leren kennen. Ik vind het positief dat je als jong meisje of jonge gast niet alles in de schoot geworpen krijgt!”

 

Kleptomaan bij Blokker

In de bakkerij staan op zondag was niet het enige vakantiewerk dat Eline deed. “Ik heb ook een zomer in de Blokker gewerkt, wat op zich wel grappig was omdat er haast elke dag een kleptomaan langskwam. Later heb ik ook nog vakantiewerk gedaan bij BASF, waar mijn vader werkt. Bureauwerk was dat, maar ook interessant. Dankzij zo’n vakantiejob weet je welke richting je later wel of net niet uit wil. Veel vakantiejobs motiveerden me om goed te studeren.” 

Lundi 25 Août 2014 om 10:32

Sebastiaan Bedaux

// //
// // //
// // // //