De vakantiejob van… Sean Dhondt

Zomer! En dus is het tijd voor je vakantiejob. Elke week vragen we een BV naar zijn herinneringen aan zijn vakantiejob en zijn plannen voor de zomer.

De vakantiejob van… Sean Dhondt

“Mijn eerste vakantiejob, op mijn zestiende, deed ik in de plaatselijke Delhaize. Drie weken lang rekken vullen, karretjes op hun plaats zetten, … Niks spectaculairs, maar ik kon er met de fiets naar toe en dat maakte toen veel goed.”

 

Pols gebroken, weg vakantiejob

“Een jaar later had ik vakantiewerk geregeld in een brasserie in Sint-Niklaas, waar ik pintjes mocht tappen en koffie mocht zetten. Maar die carrière was van zeer korte duur. Ik was van de trampoline gevallen en had mijn pols gebroken, waardoor ik uiteindelijk dus gewoon weer vakantie had. Ook niet slecht (lacht)!”

 

Verslag vanop de festivals

Ondertussen heeft Sean geen last meer van die pols, noch van vakantiejobs. Als JIM-vj staat hij deze zomer op elk groot Belgisch festival om live verslag uit te brengen. Ook heeft hij nog wat tijd vrij om een weekje met zijn vrouw te kamperen in Zuid-Frankrijk én om muziek te maken met Manoeuvres en Hush Hush. Vanaf dit najaar schittert Sean als coach in The Voice Kids op VTM. 

Lundi 7 Juillet 2014 om 10:35

Sebastiaan Bedaux

// //
// // //
// // // //