Alcon

Novartis telt wereldwijd meer dan 120.000 medewerkers en is actief in een 150-tal landen. Bij Alcon Puurs, een van de grotere productiesites, zijn we met meer dan 1.500. Een hoogtechnologische site waar innovatie, kwaliteit en goede samenwerking vaste waarden zijn. Werken bij Alcon biedt je de mogelijkheid op een job met een grote verantwoordelijkheid, waarbij je elke dag kan bijleren en waar je eigen inbreng geapprecieerd wordt!

Alcon

Activiteit:

Alcon is gespecialiseerd in oogheel kundige producten waaronder oogdruppels, oogverzorgingsproducten en chirurgische uitrusting.

Sector:  farmacie
Hoofdkantoor: Puurs
Aantal personeelsleden in België: 1.600
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Mouna (supervisor - labo microbiologie)
“Ik had een ‘job-wishlist’ opgesteld, dat paste goed bij wat Alcon te bieden had. Omdat er veel jonge mensen werken, heerst er een dynamische sfeer. We willen samen het beste bereiken. Je krijgt ook inspraak, zo kan je jaarlijks aangeven wat je graag wil leren of bereiken.”


Carrière​mogelijkheden

Alcon biedt tal van ontwikkelingsmogelijkheden aan! Carrières voor starters: process validation engineer, production supervisor, quality assurance engineer, compliance scientist, laborant, ...

 

Gezochte profielen​

(industrie-)apothekers, bio-ingenieurs, master in de ingenieurswetenschappen, burgerlijke/industriële ingenieurs, master TEW en handelsingenieur, bachelors scheikunde en technische richtingen ...

 

Selectieprocedure

Na een eerste screening op basis van je cv word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Indien dat positief verloopt, volgt er nog een gesprek met de betrokken lijnmanagers. Voor de hogere profielen wordt finaal een assessment ingepland.