Aquafin

Samen met zo’n 1000 collega’s zorgen we ervoor dat afvalwater gezuiverd wordt. Propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water, daar doen we het voor! Wil jij ook een job met een wauw-gevoel? Bij ons maak je een zichtbaar verschil voor mens en milieu. Daarbovenop krijg je nog een boel dingen die er toe doen: een prima balans tussen werk en privé, toffe collega’s in eenopensfeer, afwisselend werk waarin je jouw touch legt en de kans om je verder te ontplooien.

Aquafin

Activiteit:

Aquafin bouwt op maat van zijn klanten een betrouwbaar afvalwater- en hemelwaterbeheer uit, met respect voor de omgeving en het milieu.

Sector: milieuservices
Hoofdkantoor: Aartselaar
Aantal personeelsleden in België: 1000
Carrièremogelijkheden in buitenland: neenCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Werken aan een beter milieu is voor veel collega’s bij Aquafin een belangrijke drijfveer. We willen allemaal het beste, niet alleen in de job maar ook voor elkaar. De sfeer zit goed, je wordt goed geholpen. Bovendien is Aquafin een groot bedrijf dat zijn werknemers veel kansen en vrijheid biedt. Ik zie hier nog een mooie toekomst voor mij.”
Michaël Buset, projectmanager


Carrière​mogelijkheden

20 jaar dezelfde job uitvoeren? Nee bedankt! Bij Aquafin kan je gerust doorgroeien naar een andere functie. Jezelf bijscholen wordt aangemoedigd. Kies maar uit de tientallen opleidingen die we aanbieden. Satellietkantoren, flexplekken en glijdende uren zorgen ervoor dat je een gezond evenwicht kan bewaren tussen werk en privé.

 

Gezochte profielen​

We zoeken regelmatig enthousiaste bachelors en masters met een passie voor techniek en milieu. Iedereen bij ons - of dat nu in de planning, onderhoud, financiën, techniek of ICT is - zet graag zijn schouders mee onder onze uitdagingen!

 

Selectieprocedure

Maak een profiel aan in de jobmodule op onze jobsite. Laad je CV op en vul aan met je opleidingen, diploma’s, wat extra informatie en je motivatiebrief. Pas je in het profiel dat we zoeken, dan nodigen we jou uit voor een persoonlijk gesprek. Daarna hoor je snel van ons of je de job hebt. Succes!

SOLLICITEREN:

Aquafin
Contact:

Johan Thielemans
Dijkstraat 8
2630 Aartselaar
Tel.: 03 450 47 80
jobs@aquafin.be
www.werkenaanzuiverwater.be

Ontdek jouw match met Aquafin

// //
// // //
// // // //