Audi Brussels

Zin in een job waar je proeft van de toekomst? Begin dan bij Audi Brussels en werk mee aan de Audi e-tron, de eerste 100% elektrische SUV van Audi. Vanaf 2018 zal Audi Brussels de productie van dit nieuwe topmodel, net zoals de batterijen zelf, in wereldwijde exclusiviteit voor haar rekening nemen. Voor wie een passie heeft voor voertuigtechnologie (auto-elektronica, elektromotoren, …) en automatisering (robotica, productiemethodes, ...) zijn er bij ons mogelijkheden te over.

Audi Brussels

Activiteit:

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (productie, kwaliteitscontrole), financiën (budgetbeheer, ...) en logistiek (stockbeheer, ...), maar ook bijvoorbeeld IT en HR.


Sector:  Automotive
Hoofdkantoor: Ingolstadt, Duitsland
Aantal personeelsleden in België: 2513
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Als kwaliteitsingenieur controleer, corrigeer en optimaliseer ik de kwaliteit van wagenonderdelen. Je leert hier enorm veel bij. Zowel op vlak van processen, techniek als qua talen. Binnenkort beginnen we met het nieuwe, elektrische model. Die geboorte meebeleven, wordt uniek.
- Evi Breugelmans, 24 jaar


Carrière​mogelijkheden

Uitdagingen en verantwoordelijkheden in plaats van routine. Projecten in team vol autonomie: bij Audi Brussels bepalen onze medewerkers zelf welke kansen zij krijgen. Wie door zijn inzet, prestatie en competentie weet te overtuigen, heeft uitstekende mogelijkheden.

 

Gezochte profielen​

Ingenieurs
Logistieke profielen
Financiële profielen
IT-profielen
HR-profielen

 

Selectieprocedure

De eerste stap is een interview met een persoon uit de HR-afdeling en de betrokken verantwoordelijke. Daarna volgt een assessment center (presentaties en een gesprekssimulatie), waarin verschillende competenties geëvalueerd worden in functie van de vacature in kwestie.