Barry Callebaut

Barry Callebaut is het hart en de motor van de chocolade-industrie. Wereldwijd zijn we de toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige chocolade en cacaoproducten. We worden vertegenwoordigd door bijna 10 000 medewerkers in meer dan 30 landen. Onze waarden – passie, klantgerichtheid, ondernemerschap, team spirit en integriteit – staan centraal. De ontwikkeling van onze medewerkers is de sleutel tot ons succes.

Barry Callebaut

Activiteit:

Barry Callebaut is 's werelds grootste fabrikant van kwalitatief hoogwaardige chocolade en cacaoproducten. We beheersen het totale proces, van teelt van cacaobonen tot verwerking van de fijnste chocolade.

Sector: voeding
Hoofdkantoor: Zwitserland​​ - grootste site bevindt zich in België (Lebbeke-Wieze)
Aantal personeelsleden in België: ±1500
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Na een uitgebreide opleiding in de productie biedt BC een ideale combinatie tussen zelfstandig werk en ondersteuning van ervaren collega’s. Als procesingenieur help ik mee aan optimalisaties binnen de productie van vloeibare chocolade. Op deze manier werk ik dagelijks mee aan de verbetering van een product dat een glimlach tovert op het gezicht van miljoenen gezinnen.”


Carrière​mogelijkheden

Barry Callebaut is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Wij zijn continu op zoek naar gepassioneerde, ondernemende en vakbekwame mensen. Voor ambitieuze starters organiseren we Graduate Traineeships in diverse functionele domeinen, met een internationale focus. Even belangrijk als het aanbieden van geweldige producten is voor ons het ontwikkelen van geweldige medewerkers.

 

Gezochte profielen​

Talentvolle masters en bachelors (burgerlijk of industrieel ingenieur, bio-ingenieur, handelsingenieur, economie ...)

 

Selectieprocedure

Solliciteren bij Barry Callebaut kan online via careers.barrycallebaut.com. Na een cv-screening nodigen wij jou graag uit voor een eerste kennismakend gesprek. Zitten er momenteel geen interessante opportuniteiten bij voor jou? Registreer je via de website en blijf op de hoogte!

SOLLICITEREN:

Barry Callebaut
Contact:

Talent Acquisition Team
Aalstersestraat 122
9280 Lebbeke - Wieze
Tel: 053 730 106
careers_belgium@barrycallebaut.com
www.barry-callebaut.com

Ontdek jouw match met Barry Callebaut

// //
// // //
// // // //