Deloitte

Deloitte is met meer dan 3.500 medewerkers in België de grootste organisatie op het gebied van audit & enterprise risk services, accountancy, tax, consulting en financial advisory services. Onze dienstverlening richt zich zowel naar de grootste nationale en internationale ondernemingen als naar kmo’s, de publieke sector en non-profit organisaties.

Deloitte

Activiteit:

Audit, accounting tax, consulting en financial advisory services.

Sector: audit-consultancy, consultancy, professionele dienstverlening
Hoofdkantoor: Zaventem
Aantal personeelsleden in België: Meer dan 3.500​
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Wat ik aan Deloitte het meest waardeer, is het groeiproces. Het werken in teamverband zorgt ervoor dat je op de kennis en ervaring van je collega’s, je mentor en counselor kan terugvallen en je op korte termijn heel veel bijleert."


Carrière​mogelijkheden

Je krijgt de mogelijkheid om op uitdagende en internationale projecten te werken en dit voor verschillende cliënten. Je zal gecoacht worden om jouw expertise te ontwikkelen en stap voor stap leer je om verantwoordelijkheden te nemen naar klanten toe. Deloitte staat voor een jong, open en ondernemend bedrijf en is een fijne omgeving om jouw carrière te starten en uit te bouwen.​

 

Gezochte profielen​

Accountancy, Fiscaliteit - Information Technology -  Burgerlijk, Industrieel of Handelsingenieur - Handelswetenschappen - Business Administration - Fiscaliteit - Rechten - Management - Technologische en Economische richtingen

 

Selectieprocedure

Bezoek onze website en solliciteer online via deloitte.com/be/mycareer. Je vindt er eveneens informatie over onze activiteiten en vacatures terug.

SOLLICITEREN:

Deloitte

Contact: Deloitte Recruitment Team
Brussels International Airport 1J

1930 Zaventem
begraduatesrecruitment@deloitte.com
www.deloitte.be

Ontdek jouw match met Deloitte

// //
// // //
// // // //