DELOITTE

Deloitte is met meer dan 3600 medewerkers in België de grootste professionele dienstverlenende organisatie op het gebied van Audit, Risk Advisory, Accountancy, Tax, Legal, Consulting en Financial Advisory. Onze dienstverlening richt zich zowel naar de grootste nationale en internationale ondernemingen als naar kmo’s, de publieke sector en non-profit organisaties.

deloitte2017.png

Activiteit:
Audit, Risk Advisory, Accountancy, Tax, Legal, Consulting en Financial Advisory.

Sector:  zakelijke dienstverlening​
Hoofdkantoor: Brussel (Diegem)​​
Aantal personeelsleden in België: Meer dan 3.600​
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Wat ik aan Deloitte het meest waardeer, is het groeiproces. Het werken in teamverband zorgt ervoor dat je op de kennis en ervaring van je collega’s, je mentor en counselor kan terugvallen en je op korte termijn heel veel bijleert."


Carrière​mogelijkheden
Je krijgt de mogelijkheid om op uitdagende en internationale projecten te werken en dit voor verschillende cliënten. Je zal gecoacht worden om jouw expertise te ontwikkelen en stap voor stap leer je om verantwoordelijkheden te nemen naar klanten toe. Deloitte staat voor een jong, open en ondernemend bedrijf en is een fijne omgeving om jouw carrière te starten en uit te bouwen.​

Gezochte profielen​

Accountancy-Fiscaliteit - Information - Technology, (T)EW, Burgerlijk, Industrieel of Handelsingenieur - Handelswetenschappen - Business Administration - Fiscaliteit - Rechten - Management - Andere financiële of economische opleiding


Selectieprocedure

Solliciteer via www.deloitte.com/be/mycareer. Nadat je jouw motivatiebrief en cv voor het jobtype van je keuze hebt opgeladen, neemt een recruiter telefonisch contact met je op. Zit jouw motivatie goed en heb je de juiste achtergrond, dan word je uitgenodigd voor een selectiedag.