EY

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

ey2017.png

Activiteit:
EY is een internationaal dienstverlenend bedrijf dat met 167.000 medewerkers wereldwijd aanwezig is in meer dan 140 landen en geldt als maatstaf op het vlak van Audit, Tax, Advisory & Accountancy.
​​​​​​​
Sector: Audit-consultancy, consultancy​​​​​​​
Hoofdkantoor: Diegem​
Aantal personeelsleden in België: 2000
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

"Waarom werk ik zo graag bij EY?" Dit leek een gemakkelijke vraag, tot ik een aantal dingen moet opsommen die voor mij al helemaal vanzelfsprekend lijken: de algemene atmosfeer, de mensen die zich 100% smijten, ... Als consultant bij EYnovation, dat zich inzet om start-ups te begeleiden,kanikbovendienzelfstandig werkenenkrijg iktochalleondersteuning die ik nodig heb!
PAULINE BOURGOIS​​​​​​​


Carrière​mogelijkheden
EY and you (EU) is het ontwikkelingsnetwerk voor je carrière. Via uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden scherp je zowel je soft skills als je technische skills voortdurend aan. Bovendien bepaal je zelf de richting die je wil uitgaan, wat zowel je werk, de klant als je carrière alleen maar ten goede komt!​​​​​​​


Gezochte profielen​

Accountancy-Fiscaliteit, (Toegepaste) Economie, Information Technology, Burgerlijk, Industrieel of Handelsingenieur, Handelswetenschappen, Business Administration, Fiscaliteit, Rechten, Management​​​​​​​


Selectieprocedure

Stap 1: cv doorsturen.
Stap 2: Indien je cv in lijn ligt met de verwachtingen, krijg je een uitnodiging voor testen.
Stap 3: Zijn de testen positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek en bijkomende testen.
Stap 4: Indien stap 3 een positief einde kent, krijg je een aanbod.