ISS Facility Services NV

Start je carrière in een versneld tempo bij ISS!
ISS is op zoek naar gedreven pas afgestudeerden met een gezonde mix aan commercieel inzicht en een analytische geest. In een dienstverlenend bedrijf zoals ISS maken mensen het verschil. Je krijgt dan ook alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Ben je ambitieus, heb je talent en kijk je uit naar een uitdagende carrière in de facilitaire dienstverlening?

iss.png

Activiteit:
ISS, marktleider in outsourcing van facility professionals, biedt een brede waaier aan diensten in de B2B; Integrated Facility Services, Support Services, Property Services, Catering en Cleaning Services.

Sector:  diensten
Hoofdkantoor: Vilvoorde​​
Aantal personeelsleden in België: 9000
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Als young professional ontdek je iedere dag de verschillende facetten van ISS als internationaal facilitair dienstenbedrijf. Hierbij leer je direct door de vakkennis en managementervaringen van je nieuwe collega’s. Dit komt voor uit de kansen om uiteenlopende en interessante projecten op te volgen: een unieke combinatie tussen theorie, praktijk, uitdaging en ondersteuning!”


Carrière​mogelijkheden
Als starter bij ISS krijg je een persoonlijk opleidingsplan. Je krijgt een mentor toegewezen die je zal coachen, begeleiden en stimuleren. Je individuele ontwikkeling staat centraal: feedbackmomenten, training, deelname aan werkgroepen zijn opportuniteiten om jouw competenties in de verf te zetten en kunnen leiden tot een mooie carrière binnen ons bedrijf.​​​​​​​


Gezochte profielen​

Bachelor Facility Management, Hotelmanagement, Elektromechanica, Elektrotechniek, Informatica, Master Toegepaste Economische Wetenschappen, Industrieel of Handelsingenieur, Rechten.​​​​​​​


Selectieprocedure

Je komt in eerste instantie terecht bij onze recruiter voor een kennismaking. Verloopt dit vlot, dan ga je naar een tweede gesprek met je toekomstige leidinggevende en leg je een assessment af. Deze worden nadien besproken.

SOLLICITEREN:
ISS nv​​
Contact:
Nassira Zahnoun
Everest Office Park
Leuvensesteenweg 248C
1800 Vilvoorde
Tel.: 02 263 66 29
nassira.zahnoun@be.issworld.com
www.issjob.be​