Lidl Belgium & Luxemburg

Lidl groeit snel. Elke drie weken een nieuwe winkel, elke drie jaar een nieuw distributiecentrum en elke drie minuten een nieuwe klant, dat doet niemand ons na. Maar dat is nog maar een begin want we willen nog meer groeien. Zin om mee te groeien? Dat kan, want Lidl zoekt maar liefst 65 management trainees. Mensen met passie die vol drive gaan voor het beste resultaat. Durf jij het aan? OK, let’s go!

Lidl Belgium & Luxemburg

Activiteit:

Lidl heeft de ambitie de favoriete winkel te worden en zet hiervoor – samen met 7.800 gedreven collega's – fors in op een top assortiment, klantvriendelijkheid, een aangename winkelplek & duurzaamheid.


Sector:  distributie, voeding​
Hoofdkantoor: Merelbeke​​ & 5 regionale zetels
Aantal personeelsleden in België: 7.800
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja



CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“De eerste maanden van het traineeship waren één grote speeltuin. Ik heb mijn ogen uitgekeken en bijgeleerd. Maar wat een verschil toen ik plots verantwoordelijk werd van een filiaal. Ik heb mezelf stevig in vraag moeten stellen om te slagen. Maar het is gewoon fantastisch om dat te mogen meemaken als management trainee bij Lidl.”
Emil Ivanov-management Trainee Retail Operations.


Carrière​mogelijkheden

Onze traineeships zijn 1 of 2 jaar durende sprints waar je doorgroeit van pas-afgestudeerd groentje (met geen/weinig ervaring) tot een inspirerende leider. Je krijgt naast veel begeleiding, training & coaching vooral veel uitdagingen en kansen. Dit alles om ons te laten zien wat je in je mars hebt. Zwaar? Absoluut. Maar wie het aandurft, is vertrokken voor een topcarrière.

 

Gezochte profielen​

Studenten met een hoger diploma gelijk welke richting (ja, zelfs archeologie).

 

Selectieprocedure

Solliciteren doe je door je gegevens in te vullen op durfjehetaan.be. Dan “grillen” we je via testjes, telefoon en via Skype. Wie die selectie overleeft, mag zich bewijzen tijdens een tweedaagse bootcamp. De strafste kandidaten krijgen daar meteen hun contract aangeboden. Again: durvers only please!

// //
// // //
// // // //