Milcobel

Samenwerken staat centraal bij Milcobel. De grootste Belgische zuivelproducent is dan ook gegroeid uit een coöperatieve structuur. Van kaas tot roomijs – Milcobel produceert internationale topmerken in acht hoogtechnologische sites. Samen hebben we één gemeenschappelijk doel: het verwerken van lokale melk tot kwalitatieve zuivelproducten. Jonge professionals kunnen hier snel het verschil maken en doorgroeien in een dynamische onderneming.

milcobel2017.png

Activiteit:
Milcobel verwerkt elk jaar meer dan 1,4 miljard liter melk met behulp van toptechnologie tot diverse zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs en drinks.


Sector: voeding, zuivelindustrie​
Hoofdkantoor: Kallo, 8 sites in België
Aantal personeelsleden in België: 1800
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Charlotte - Marketing Officer:

“Werken als starter voor Milcobel? Dat is meebouwen aan de sterkste zuivelmerken in België. Als marketeer mocht ik meteen helpen bij de online en offline communicatie, digital strategy en merkontwikkeling. En dat is nog maar een fractie! Een boeiende omgeving om snel veel ervaring op te doen, dus.”


Carrière​mogelijkheden
Milcobel biedt afgestudeerde Masters een flexibel traject waarin begeleiding hand in hand gaat met autonomie. Die dynamische omgeving geeft jong talent de kans om meteen een verschil te maken. Geen theoretische traineeships als verlenging van je opleiding – wél de kans om bij te dragen vanaf dag 1 en door te groeien in een loopbaan die echt bij je past.​​​​​​​


Gezochte profielen​

Wij zijn steeds op zoek naar talentvolle Bio-, Burgerlijk, Industrieel, of Handelsingenieurs en Masters in de economische wetenschappen.​​​​​​​


Selectieprocedure

Op onze website kan je je cv en motivatiebrief opladen. Als jouw profiel bij onze onderneming past, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking met onze HR-collega's. Bij een positieve beoordeling volgt een tweede gesprek met het lijnmanagement alsook een professionele assessment.