Milcobel

Samenwerken staat centraal bij Milcobel. De grootste Belgische zuivelproducent is dan ook gegroeid uit een coöperatieve structuur. Van kaas tot roomijs – Milcobel produceert internationale topmerken in acht hoogtechnologische sites. Samen hebben we één gemeenschappelijk doel: het verwerken van lokale melk tot kwalitatieve zuivelproducten. Jonge professionals kunnen hier snel een impact maken en doorgroeien in een dynamische onderneming.

Milcobel

Activiteit:

Milcobel verwerkt elk jaar meer dan 1,4 miljard liter melk met behulp van toptechnologie tot diverse zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs en drinks.


Sector: voeding
Hoofdkantoor: Kallo
Aantal personeelsleden in België: 1800
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Gil - R&D Engineer in Moorslede:

“Na mijn doctoraat over de microbiologie van levensmiddelen, wilde ik graag aan de slag met kaas. Vandaag werk ik aan product- en procesontwikkeling. Als een supermarkt een nieuwe soort kaas wil, dan ontwikkelen wij die. Daar was ik naar op zoek; een hands-on job waarin ik alles wat ik de voorbije jaren heb geleerd, kan omzetten in resultaten.”


Carrière​mogelijkheden

Milcobel biedt afgestudeerde Masters een flexibel traject waarin begeleiding hand in hand gaat met autonomie. Die dynamische omgeving geeft jong talent de kans om meteen een impact te maken. Geen theoretische traineeships als verlenging van je opleiding – wél de kans om bij te dragen vanaf dag 1 en door te groeien in een loopbaan die echt bij je past.

 

Gezochte profielen​

Wij zijn steeds op zoek naar talentvolle Bio-, Burgerlijk, Industrieel, of Handelsingenieurs en Masters in de economische wetenschappen.

 

Selectieprocedure

Op onze website kan je je cv en motivatiebrief opladen. Als jouw profiel bij onze onderneming past, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking met onze HR-collega's. Bij een positieve beoordeling volgt een tweede gesprek met het lijnmanagement en een assessment.

SOLLICITEREN:

Milcobel
Contact
Emily Maes
Fabriekstraat 141
9120 Kallo

Tel.: 03 730 18 00
jobs@milcobel.com

www.milcobel.com

Ontdek jouw match met Milcobel

// //
// // //
// // // //