Nationale Bank van België

Je zoekt een boeiende en maatschappelijk relevante job in een aangenaam werkklimaat. Je wil graag een aantrekkelijke verloning én een goede work-life balance. Je zou graag een langetermijncarrière uitbouwen met de nodige opleidingskansen. Dat kan allemaal bij ons. Weet je nog niet goed welke richting je uit wil? Ons functieaanbod en onze behoeften zijn zo divers dat er ongetwijfeld iets bijzit dat je aanspreekt. We zetten je graag op de juiste weg. Neem de uitdaging aan!

Nationale Bank van België

Activiteit:

De NBB is samen met de Europese centrale bank en de overige leden van het Eurosysteem verantwoordelijk voor het monetair beleid en voor de prijsstabiliteit. Ze biedt een grote waaier van diensten aan.


Sector: bank
Hoofdkantoor: Brussel
Aantal personeelsleden in België: 2200
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Ik wou een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving en trof hier een stimulerende werkomgeving aan met jonge, dynamische collega's. Ik vond de nodige flexibiliteit om mijn beroepsleven te combineren met mijn privéleven, dankzij deeltijds en thuiswerk. De NBB is ook centraal gelegen in Brussel en makkelijk bereikbaar met het (gratis aangeboden) openbaar vervoer.


Carrière​mogelijkheden

Stafmedewerker of teamleider, het kan allebei, afhankelijk van je profiel en je wensen. Interne mobiliteit blijft mogelijk en je kan zelfs buitenlandse ervaring opdoen. Maar welk pad je ook kiest, je krijgt altijd de kans door te groeien naar de job die je het beste ligt. Zo bouw je een loopbaan op lange termijn uit met de nodige stabiliteit en zekerheid.

 

Gezochte profielen​

We richten ons op IT’ers en uiteraard ook (financieel-)economische profielen. We focussen nu ook op professionele bachelors in diverse richtingen. Zij moeten groeipotentieel hebben, want ze krijgen in de toekomst sleuteltaken toegewezen.

 

Selectieprocedure

Solliciteer via jobs.nbb.be. We zullen je dossier screenen en als je in aanmerking komt, volgt er een selectieprocedure met interview en assessment, afhankelijk van het soort functie. Hopelijk vinden we elkaar!