Puratos nv

Puratos ontwikkelt, produceert en verdeelt een uniek gamma ingrediënten voor bakkers, patissiers en chocolatiers, die de hoogst mogelijke kwaliteit vereisen. Sinds zijn oprichting in België in 1919 kende Puratos een voortdurende groei. Onze passie voor innovatie, onze pioniersgeest en kernwaarden liggen aan de basis van onze wereldwijde ambitie. Dit, samen met het engagement naar onze partners, is wat werken bij Puratos zo magisch maakt.

puratos2017.png

Activiteit:
Puratos ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers. Puratos België telt 5 productiesites en 1100 medewerkers, meer dan 7200 wereldwijd.


Sector: voeding
Hoofdkantoor: Groot-Bijgaarden, België
Aantal personeelsleden in België: 1100
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

CARRIÈRE
Getuigenis van starter
“Ons gemeenschappelijk doel bestaat er niet alleen in om kennis en talenten te behouden, aan te trekken en te ontwikkelen maar ook om hen de nodige vrijheid te geven zodat ze zich ten volle kunnen ontplooien. Dit kan voor Puratos een duurzaam competitief voordeel betekenen.”

Sophie Streydio, Group HR Director

Carrièremogelijkheden
Puratos is een innovatief Belgisch familiebedrijf in volle ontwikkeling. Je krijgt er de nodige armslag en steun om je op je eigen ritme te ontplooien. Wij bieden je een boeiende carrière, zowel nationaal als internationaal. De functies zijn heel divers: R&D, Engineering, Economie & Finance, Marketing & Communicatie, ...


Gezochte profielen
Masters en Bachelors (engineering, R&D, wetenschap, economie, rechten, IT, techniek, marketing, ...)​​​​​​​


Selectieprocedure

Wil je meer weten over de Puratos magic, surf dan snel naar careers.puratos.be.
Je kunt er op een specifieke vacature solliciteren. Ons selectieproces: een gesprek met HR, een gesprek met een manager en een andere collega of directeur, en voor bepaalde functies een assessment center.

SOLLICITEREN:
Puratos SA
Contact: Isabelle Deswez
Industrialaan 25
1702 Groot-Bijgaarden
Tel.: +32 481 44 44
info@puratos.com
t.a.v. HR Recruitment Team
www.puratos.be