Roularta Media Group

Roularta Media Group wil als multimediabedrijf op een duurzame manier waarde creëren ten voordele van haar lezers, surfers, kijkers, luisteraars, haar klanten-adverteerders, haar medewerkers en haar aandeelhouders. RMG lanceerde in de voorbije decennia de grootste kranten van het land: Streekkrant en De Zondag. Daarnaast creëert RMG magazines waaronder Knack en zijn ze voortdurend bezig met het uitbouwen van digitale initiatieven zoals Proxistore, Digilocal, Storesquare, ...

rmg2017nl.png

Activiteit:
Roularta is in België een dynamische hoofdrolspeler in het uitgeven en drukken van nieuws- en nichemagazines, kranten en gratis bladen, in het audiovisuele en digitale medialandschap.


Sector: media
Hoofdkantoor: Roeselare, België
Aantal personeelsleden in België: 2000
Carrièremogelijkheden in buitenland: neen


CARRIÈRE
Getuigenis van starter
Sandra Seghers werkt als Account Director voor Roularta Media Group:
"Het is een bedrijf dat mensen met talent en inzet een kans biedt. RMG bestaat uit een team van gepassioneerde mensen die zich dag in dag uit inzetten om mee te bouwen aan de toekomst van dit mediabedrijf!"


Carrièremogelijkheden
Bij RMG zijn er heel wat mogelijkheden. Wij hebben een brede waaier aan openstaande functies: commerciële functies (bv. accountmanagers), grafische functies (bv. front-end developers), online functies (bv. webdesigners), redactionele functies (bv. journalisten), technische functies (bv. productiemedewerker), administratieve functies (bv. medewerker databeheer).


Gezochte profielen
Roularta Media Group zoekt een brede waaier aan profielen: commerciële profielen, administratieve profielen, marketingprofielen, technische profielen, managementprofielen, IT-profielen, ...


Selectieprocedure

Elke sollicitant krijgt een aantal oefeningen gevolgd door een gesprek bij HR en eventueel de business unit. De oefeningen bestaan uit een tweetal persoonlijkheidsvragenlijsten en een digitale oefening. Afhankelijk van de functie zijn er bijkomende tests. Bv. commerciële, redactionele test.