Samsonite

Samsonite is wereldwijde marktleider in bagage, tassen en reisaccessoires met een rijk verleden in het ontwerpen van trendzettende reis oplossingen. Zo koppelen we de laatste trends aan de nieuwste technologie en dit alles met grote aandacht voor kwaliteit en innovatie. Al meer dan 100 jaar creëert Samsonite ongeëvenaarde producten die aan de reis- en levensstijl van iedere reiziger voldoen. Samsonite is er voor iedereen, so let's share this journey together!

Samsonite

Activiteit:

Samsonite is veel meer dan een referentie voor bagage. Dankzij onze headquarters in België waar innovatie, kwaliteit en research de kernwoorden zijn, bouwen we actief mee aan het internationale Samsoniteverhaal.

Sector: metaal
Hoofdkantoor: Oudenaarde
Aantal personeelsleden in België: 765
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

 CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Elise D'Haeyer werkt als HR Retail Assistant:

“Als starter kom je terecht in een internationale, fors groeiende en uitdagende omgeving met een sterke focus op persoonlijke ontplooiing, kansen en talent. Het is een bedrijf waar iedereen gehoord wordt en een open communicatie primeert. Ondanks het wereldwijde karakter, maak je dus helemaal deel uit van de Samsonitefamilie.”


Carrière​mogelijkheden

Ben jij een ingenieur, IT'er, analyst of jonge bachelor/master op zoek naar een uitdagende job? Samsonite biedt jou een waaier aan mogelijkheden. Binnen een innovatieve, internationale en sterk groeiende omgeving kan jij jouw talenten ten volle ontplooien en bouwen aan je carrière. Overtuig ons van je inzet en competenties, so we can start our journey together!

 

Gezochte profielen​

Wij zijn niet alleen op zoek naar talentvolle nieuwe medewerkers voor onze departementen marketing, IT, finance, logistics maar ook ingenieurs en commerciële profielen kunnen bij ons hun reis starten. Are you ready to travel with us?

 

Selectieprocedure

De eerste selectie gebeurt op basis van je CV en motivatiebrief. Is er een match? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakend gesprek met onze recruiter. Verloopt dit vlot? Maak je dan maar klaar voor een ontmoeting met jouw toekomstige leidinggevende. Iedereen enthousiast? Welcome on board!

SOLLICITEREN:

Samsonite europe nv
Contact:
Katrien Vanhaelst
Westerring 17
9700 Oudenaarde
Tel.: 055 333 275
recruitment@samsonite.com
www.samsonite.com

Ontdek jouw match met Samsonite

// //
// // //
// // // //