Scania Parts Logistics

Scania Parts Logistics is een logistieke wereldspeler in volle groei, en dit in het hartje van Limburg. 850 medewerkers zetten met z'n allen hun schouders onder een eersteklas service. Dagelijks vertrekken duizenden Scania-onderdelen vanuit het magazijn naar klanten wereldwijd. De teamspirit en een open bedrijfscultuur creëren een familiale sfeer. Door ruimte voor inspraak, individuele vrijheid en goede coaching kunnen alle medewerkers de beste versie van zichzelf worden.

Scania Parts Logistics

Activiteit:

Scania Parts Logistics is het kloppende, logistieke hart van de hele Scania Group. Zij staan in voor de wereldwijde distributie van alle Scania-onderdelen, en een eersteklas service naar de klant.CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Aline Croonen:

“Als jonge handelsingenieur startte ik als marktverantwoordelijke en heb zo de organisatie grondig leren kennen. Na een boeiende leerervaring in Zweden, ben ik via een leiderschapstraject doorgegroeid tot teamleader Inbound Administration. Door het internationale kader, de groeikansen en de persoonlijke benadering voel ik me hier echt op m’n plaats!”


Carrière​mogelijkheden

Binnen Scania Parts Logistics wordt er sterk ingezet op opleiding en ontwikkeling, op maat van jouw talenten! Er zijn veel mogelijkheden om organisatiebreed door te groeien, van warehousing tot supply chain of transport. Startersfuncties zijn marktverantwoordelijke en material planner, van daaruit kan je doorgroeien naar vb. transport engineer, warehouse engineer, teamleader, …

 

Gezochte profielen​

Enthousiaste personen met een bachelor of masterdiploma in een logistieke, (bedrijfs)economische of taalkundige richting kunnen hier een plekje veroveren. Een positieve mindset en een gezonde drive zorgen voor de ultieme match!

 

Selectieprocedure

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van de HR-collega’s en een collega van de betrokken afdeling. Samen zoeken jullie naar een wederzijdse klik. Afhankelijk van de functievereisten, worden de gesprekken aangevuld met een praktijkoefening. Loopt alles vlot? Dan ben je welkom in de familie!

// //
// // //
// // // //