Synergie Belgium

Sales talent of administratieve duizendpoot? Gezonde portie mensenkennis en erg klantgericht? Of je nu aan de slag gaat als uitzendconsulent, payroll consultant of op een van onze diensten op het hoofdkantoor, een job bij Synergie is de perfecte start van een bloeiende carrière! In ruil voor jouw talent en enthousiasme, krijg je van ons een boeiende job in de HR en de mogelijkheid om je skills te ontwikkelen.

Synergie Belgium

Activiteit:

Al 20 jaar maakt Synergie Belgium werk van werk voor mensen. In meer dan 60 vestigingen in België zoeken we gericht naar personeel tijdens piekmomenten, naar vast personeel en naar gespecialiseerde kennis.


Sector: uitzendsector, werving-selectie
Hoofdkantoor: Desguinlei 88-90, 2018Antwerpen
Aantal personeelsleden in België: 400
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Dien Van Ranst, consultant:

“Als ik aan vrienden en kennissen vertel dat ik in de uitzendsector werk, merk ik vaak dat ze niet goed weten wat dit inhoudt. De sector wordt soms onderschat. Nochtans kan ik al mijn talenten ontplooien: multitasken, het overzicht bewaren en last-minute improviseren, daar draai ik mijn hand niet meer voor om.”


Carrière​mogelijkheden

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen Synergie. De eerstvolgende stap als junior consultant is dat je senior of account consultant wordt. Daarna kan je doorgroeien tot kantoor manager, senior kantoor manager, key account manager, district manager...

 

Gezochte profielen​

Diploma's zijn minder van belang; inzet en motivatie daarentegen wel. Of je nu communicatie, marketing, personeelswerk, sociaal werk, psychologie, ... studeerde, zolang je maar zin hebt om met ons mee te groeien.

 

Selectieprocedure

Ontdek alle vacatures op www.werkenbijsynergie.be en solliciteer snel. De strafste kandidaten nodigen wij uit op ons hoofdkantoor. Zitten jouw motivatie en competenties goed, dan kom je op tweede gesprek bij de kantoor- en regiomanager. Je skills testen we ten slotte via enkele cases.

SOLLICITEREN:

Synergie Belgium
Contact
Griet Troch
Desguinlei 88-90
2018 Antwerpen
Tel.: 03 293 21 23
jobs@synergiejobs.be
www.synergiejobs.be

Ontdek jouw match met Synergie Belgium

// //
// // //
// // // //