Technisch Bureau Verbrugghen

Betrouwbaar, technisch en vriendelijk zijn waarden die BTV voorop stelt. Dagelijks staan onze 400 medewerkers klaar voor u in heel België. BTV, Technisch Bureau Verbrugghen, is een Externe Dienst voor Technische Controle (EDTC) en een erkend controleorganisme. Wij hebben de wettelijke opdracht de (arbeids-) veiligheid te onderzoeken door het uitvoeren van wettelijk verplichte controles op machines en installaties, zowel bij particulieren als professionelen.

Technisch Bureau Verbrugghen

Activiteit:

Onze onderzoekswerkzaamheden spitsen zich in hoofdzaak op volgende terreinen toe: elektriciteit, personenen fabrieksliften, hijs- & heftoestellen, energiemetingen, druktoestellen, opslagtanks, stoomtoestellen

Sector:  diensten, energie
Hoofdkantoor: Neerveldstraat,​​ Brussel
Aantal personeelsleden in België: 450
Carrièremogelijkheden in buitenland: neenCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Bij BTV krijgen onze agent-onderzoekers tal van kansen om hun talent te ontwikkelen. Dankzij BTV krijgen ze intern de mogelijkheid om hun kennis voortdurend bij te schaven. Ons breed toepassingsgebied maakt van onze organisatie immers een uitdagende en gevarieerde werkomgeving. Bij BTV maakt de knowhow en de dagelijkse passie van onze werknemers wel degelijk het verschil.”


Carrière​mogelijkheden

Agent-onderzoekers krijgen bij ons de mogelijkheid om zich op te werken in technische complexiteit van controles.


Voorbeeld
Voor Controles Laagspanning starten agent-onderzoekers met de controles van Huishoudelijke installaties en kunnen ze doorgroeien naar controles van industriële installaties.

 

Gezochte profielen​

Technische voorkennis in het vakgebied waar u voor solliciteert is noodzakelijk. Diploma's: A2, A1, Bachelor (afhankelijk van de functie).

 

Selectieprocedure

U bezorgt ons uw cv en motivatiebrief via de website of jobs@btvcontrol.be. Als uw profiel past bij de vacature, komt u op gesprek in ons regionaal kantoor. Daar legt u ook een kennistest af. Bij een positieve evaluatie volgt er tenslotte een gesprek en profielanalyse bij de personeelsdienst.