Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf. Bij ons kun je elke dag toptechnologie inzetten voor een betere wereld. Of dat nu in Catalysis, Recycling of Energy & Surface Technologies is. Goud uit een oude gsm? Een droomwagen op stroom? Emissies verminderen met edele metalen? It’s not magic. It’s you.

umicore.jpg

Activiteit:
Umicore ontwikkelt technologieën en produceert materialen voor hoogwaardige zonnecellen, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren,… Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer gsm’s.

Sector: chemie, materiaaltechnologie
Hoofdkantoor: Brussel, 5 sites in België
Aantal personeelsleden in België: ± 2800
Carrièremogelijkheden in buitenland: ja

CARRIÈRE
Getuigenis van starter
“Wat ik geweldig vind aan Umicore? De niet-hiërarchische structuur, de internationale dimensie, het uitstekende loon en de vele extralegale voordelen. Bovendien is het altijd aangenaam om aan mensen uit te leggen dat je werkgever veel belang hecht aan duurzaamheid.”
Thomas, Group Credit Manager


Carrièremogelijkheden
Met 5 vestigingen in ons land is de kans groot dat je een job in je regio vindt. En dat scheelt een pak in je woon-werkverkeer. Want een gezond evenwicht tussen je werk en je privéleven is belangrijk. Bovendien vind je veel variatie in je job en bieden wij jou de ruimte om te groeien. Opleidingen persoonlijke ontwikkeling zijn essentiële onderdelen van je loopbaan bij ons.


Gezochte profielen
Wij zijn altijd op zoek naar m/v’s met een hart voor technologie: ingenieurs, economisten, handelsingenieurs, scheikundigen, IT’ers, commercieel of financieel talent, …​​​​​​​


Selectieprocedure

​​​​​​​Op basis van je cv en motivatiebrief word je uitgenodigd voor een gesprek met rekruterings- en lijnmanagers. Verdere peiling naar competenties en persoonlijkheid gebeurt d.m.v. een assessment. Een gesprek met een senior manager sluit de procedure af.