Umicore

Nieuw leven geven aan gebruikte metalen. De wagens van de toekomst aandrijven. Schadelijke uitlaat van voertuigen verminderen. Als wereldwijde materiaaltechnologiegroep ontwikkelen wij materialen en oplossingen die essentieel zijn in het dagelijks leven. We willen een duidelijke wereldleider zijn in schone mobiliteit en hebben onze duurzaamheidsaanpak in een competitief voordeel omgezet. Wat zou jij kunnen doen in een bedrijfsomgeving met zulke ambities?

Umicore

Activiteit:

Umicore ontwikkelt technologieën en produceert materialen voor hoogwaardige zonnecellen, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren,… Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer gsm’s.

Sector: chemie, materiaaltechnologie
Hoofdkantoor: Hoofdkantoor in Brussel, 4 sites in België
Aantal personeelsleden in België: 2800
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“In het Young Graduate Programma bij Umicore heb ik de kans om mijn wetenschappelijke achtergrond te combineren met mijn managementopleiding in een internationale omgeving. Ik ben ervan overtuigd dat deze aspecten mijn carrière zullen kickstarten!”
Willem, Young Graduate - Sales Planner bij Rechargeable Battery Materials


Carrière​mogelijkheden

Starters kunnen bij ons terecht in het Young Graduate Programma, dat je de kans geeft om bij te leren en ervaring op te doen in verschillende toepassingsgebieden en op verscheidene sites. Opleiding en persoonlijke ontwikkeling horen bij je loopbaan. Je kiest mee je richting bij een Top Employer met uitstekende arbeidsvoorwaarden en ook internationaal bieden we heel wat kansen.

 

Gezochte profielen​

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s met een hart voor technologie: ingenieurs, scheikundigen, materiaalkundigen, handelsingenieurs, economisten, IT’ers, kortom technisch, commercieel of financieel talent.

 

Selectieprocedure

Op basis van je cv en motivatiebrief word je uitgenodigd voor een gesprek met rekruterings- en lijnmanagers. Verdere peiling naar competenties en persoonlijkheid gebeurt d.m.v. een assessment. Een gesprek met een senior manager sluit de procedure af.

// //
// // //
// // // //