Unilin

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxevinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN telt wereldwijd 4800 medewerkers op 20 productiesites . UNILIN noteerde in 2015 een omzet van 1,4 miljard euro en maakt deel uit van de internationaal beursgenoteerde groep Mohawk (NYSE: MHK).

Unilin

Activiteit:

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxevinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.​

Sector:  productie-verkoop​​
Hoofdkantoor: Wielsbeke (Waregem)​
Aantal personeelsleden in België: 2100
Carrièremogelijkheden in buitenland: jaCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Ik heb voor UNILIN gekozen voor het totaalplaatje. De bedrijfscultuur ademt innovatie en vernieuwing. De grote diversiteit geeft mij de kans om een heel brede kennis op te bouwen. De vier UNILIN-pijlers zijn “Passion”, “Entrepreneurship”, “Excellence” en “Respect”. In deze waarden kan ik mij volledig vinden.”


Carrière​mogelijkheden

We hebben uitdagingen voor bachelors & masters die net starten of een eerste werkervaring achter de rug hebben. Je kan een carrière uitbouwen binnen het domein van sales & marketing, production & engineering, supply chain, R&D, IT, finance en safety & quality.

 

Gezochte profielen​

Bachelor elektromechanica en Master TEW, Handelsingenieur, Ingenieur, ...

 

Selectieprocedure

Solliciteren kan via http://jobs.unilin.com.
Wanneer je profiel overeenstemt met wat wij zoeken, nodigen we je uit voor een gesprek met HR. Daarna volgt een tweede gesprek met het lijnmanagement.