Unique

Bij de Unique groep zijn we van veel markten thuis. Op zoek naar een Office job? We’ve got it. Een job in Customer Service, Finance, Human Resources of Technicum? Bij ons zit je goed! Daarnaast hebben we nog 3 divisies in huis die
op jouw specifieke wensen inspelen. Unique Career biedt je de zekerheid van een vast contract mét afwisseling bij gerenommeerde bedrijven. Receptel is onze specialist in ontvangstbeleving waar je een job als receptionist(e) of
onthaalmedewerker kan scoren. Wil je een (para)medische job, of ben je een zorg- of verpleegkundige? Dan kan je via Express Medical aan de slag in de zorg.

Unique

Activiteit:

De Unique groep is gespecialiseerd in werving en selectie, alsook uitzendwerk, binnen verschillende sectoren: zorgsector, hospitality, outsourcing, customer service, finance, human resources en technicum.

Sector: werving & selectie
Hoofdkantoor: Antwerpen
Aantal personeelsleden in België: 245
Carrièremogelijkheden in buitenland: voor bepaalde functiesCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

“Mijn loopbaan bij Unique startte ik als consultant in het Unique kantoor van Asse. Daar stond ik klanten bij met professioneel advies en vond ik de geknipte kandidaten
voor hun vacatures. Daarnaast gaf ik ook opleiding aan nieuwe collega’s. 5 jaar lang ging ik elke dag met de glimlach naar het werk. Maar bij Unique timmer je aan je carrière en zijn er talrijke doorgroeimogelijkheden. Sinds enkele maanden mag ik mezelf dan ook Business Unit Manager bij Unique Career noemen.”
Claudia Van Erdeghem


Carrière​mogelijkheden

Je kan vooruitkijken naar sterke toekomstperspectieven binnen de groep of bij één van onze klanten. Intern zijn we bijvoorbeeld steeds op zoek naar commerciële profielen met een passie voor HR. Je werkt daarbij in de regio van je keuze en hebt de mogelijkheid om door te groeien naar Business Manager of andere uitdagende salesfuncties. Daarbovenop mag je rekenen op een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen.

 

Gezochte profielen​

Ben jij een commercieel gedreven persoon met overtuigingskracht? Je hebt een diploma hoger onderwijs op zak, je ontmoet graag nieuwe mensen en je bent oplossingsgericht? Dan ben jij the one! Contacteer ons via mail, telefoon, post, en noem maar op, zodat we je snel kunnen ontmoeten.

 

Selectieprocedure

Stuur ons jouw cv en motivatiebrief, en dan checken we of jouw profiel een match is met onze openstaande vacatures. Match made in heaven? Dan leren we jou graag verder kennen tijdens een gesprek met onze personeelsafdeling en het afdelingshoofd. Surf naar onze website en ontdek verder in detail wat we voor elkaar kunnen betekenen!

SOLLICITEREN:

Unique HR​​
Contact:

Frankrijklei 101, 2000 Antwerpen
Tel.: 03 800 42 08

hr@unique.be
www.unique.be
www.expressmedical.be
www.uniquecareer.be
www.receptel.be

www.starttowork.be

Ontdek jouw match met Unique

// //
// // //
// // // //