Unique

Bij de Unique groep zijn we van veel markten thuis. Zo is Unique sterk in Office, Customer Care, Finance, Human Resources en Technicum jobs. Unique Career biedt je de zekerheid van een vast contract mét afwisseling en voordelen van tijdelijke opdrachten. Als specialist in ontvangstbeleving vind je bij Receptel alle jobmogelijkheden als receptionist(e) of onthaalmedewerker. (Para)medisch personeel, zorgen verpleegkundigen gaan via Express Medical aan de slag in de zorg.

unique2017.png

Activiteit:
De Unique groep is gespecialiseerd in uitzendwerk en werving & selectie binnen de zorgsector, voor hospitality services, en in Office, Finance, HR, Customer Care en Technicum functies binnen de bedrijfswereld.

Sector: uitzendsector, werving-selectie​​​​​​​
Hoofdkantoor: Antwerpen​​​​​​​
Aantal personeelsleden in België: 245
Carrièremogelijkheden in buitenland: neen

CARRIÈRE
Getuigenis van een starter

"Ondertussen heb ik als consultant bijna 5 jaar ervaring op de teller staan! En mijn job maakt me nog steeds gelukkig. Naast het helpen van onze klanten, hou ik me ook bezig met de basisopleiding van nieuwe collega’s. Voor ieder bedrijf zijn er geschikte kandidaten. Die match maken doe ik bij Unique elke dag opnieuw en het blijft me boeien!”
Claudia Van Erdeghem


Carrière​mogelijkheden

We bieden sterke toekomstperspectieven in een loopbaan binnen de groep óf bij een van onze klanten (administratieve, commerciële, finance, technische, medische, hospitality... functies). Intern zoeken we steeds naar commerciële profielen met een passie voor HR. Werk in je regio. Doorgroeitraject naar Business Manager of andere salesfuncties. Aantrekkelijk loon met voordelen.​​​​​​​


Gezochte profielen​

Een commercieel gedreven persoon met overtuigingskracht. Je hebt minimaal een diploma hoger onderwijs. Je ontmoet graag nieuwe mensen en je bent oplossingsgericht.​​​​​​​


Selectieprocedure

De eerste selectie gebeurt op basis van je cv en motivatie. Indien je profiel overeenstemt met wat wij zoeken, volgt er een kennismakingsgesprek met onze personeelsafdeling en afdelingshoofd. Voor meer info surf naar onze websites.