VISSER & SMIT HANAB NV

Bij Visser & Smit Hanab nv zit verbinden in het DNA. We zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling. Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen.

visser-en-smit-hanab.png

Activiteit:
VSH is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling.

Sector: bouw
Hoofdkantoor: Gent
Aantal personeelsleden in België: 370
Carrièremogelijkheden in buitenland: neen

CARRIÈRE
Getuigenis van starter
"Reeds voor ik afstudeerde, begon ik mijn zoektocht naar een job en vond deze, na enkele goede, leuke en ontspannende gesprekken bij Visser & Smit Hanab nv. Ik wist het direct, mijn nieuw leven, mijn carrière start ik in dit bedrijf. Ik kan nu terugblikken op mijn eerste maanden en met veel plezier vertrek ik elke dag naar de werven."

Ruben Ros, junior werfleider.

Carrièremogelijkheden
Visser & Smit Hanab nv biedt u een boeiende, zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een dynamisch bedrijf waarin opportuniteiten geboden worden om een loopbaantraject uit te bouwen en eventueel horizontaal te verschuiven of door te groeien. Wij zijn steeds op zoek naar assistent-werfleiders, werfleiders, werkvoorbereiders of calculators.

Gezochte profielen
Bachelor bouw of elektromechanica.
Master industriële wetenschappen optie bouwkunde of elektromechanica.
Burgerlijk ingenieur bouwkunde.

Selectieprocedure
Op basis van een cv en motivatiebrief doet onze HR een eerste selectie, om nadien de geselecteerde kandidaten uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Nadien zal hij/zij uitgenodigd worden bij de operationeel leidinggevende en directie. Finaal worden dan de arbeidsvoorwaarden besproken.