Visser & Smit Hanab nv

Bij Visser & Smit Hanab nv zit verbinden in het DNA. We zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling. Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen.

Visser & Smit Hanab nv

Activiteit:

VSH is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling.

Sector: bouw
Hoofdkantoor: Gent
Aantal personeelsleden in België: 400
Carrièremogelijkheden in buitenland: neenCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

"Reeds voor ik afstudeerde, begon ik mijn zoektocht naar een job en vond deze, na enkele goede, leuke en ontspannende gesprekken bij Visser & Smit Hanab nv. Ik wist het direct, mijn nieuw leven, mijn carrière start ik in dit bedrijf. Ik kan nu terugblikken op mijn eerste maanden en met veel plezier vertrek ik elke dag naar de werven."

Ruben Ros, junior werfleider


Carrière​mogelijkheden

Visser & Smit Hanab nv biedt u een boeiende, zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een dynamisch bedrijf waarin opportuniteiten geboden worden om een loopbaantraject uit te bouwen en eventueel horizontaal te verschuiven of door te groeien. Wij zijn steeds op zoek naar assistent-werfleiders, werfleiders, werkvoorbereiders of calculators.
 

 

Gezochte profielen​

Bachelor bouw of elektromechanica.
Master industriële wetenschappen optie bouwkunde of elektromechanica.
Burgerlijk ingenieur bouwkunde.

 

Selectieprocedure

Op basis van een cv en motivatiebrief doet onze HR een eerste selectie, om nadien de geselecteerde kandidaten uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Nadien zal hij/zij uitgenodigd worden bij de operationeel leidinggevende en directie. Finaal worden dan de arbeidsvoorwaarden besproken.

SOLLICITEREN:

Visser & Smit Hanab nv
Contact: Melanie De Clercq
Langerbruggekaai 3
9000 Gent
Tel.: 09 371 71 71
m.declercq@vshanab.be
www.vshanab.be

Ontdek jouw match met Visser & Smit Hanab nv

// //
// // //
// // // //