Ziekenhuis Oost-Limburg

Als maatschappelijk bewust ziekenhuis omringt het ZOL zijn patiënten met de allerbeste zorgen. Ook onze medewerkers koesteren we bewust, want zij zijn de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Om onze ambitie naar het verlenen van kwaliteitszorg waar te maken, kunnen wij rekenen op 250 artsen en ruim 3100 medewerkers. Een goed evenwicht faciliteren tussen werk en privéleven, dat is voor het ZOL een echte prioriteit. Als dat geen gezonde ambitie is!

Ziekenhuis Oost-Limburg

Activiteit:

Het ZOL is een dynamisch ziekenhuis met 3 campussen: campussen Sint-Jan (Genk) en Sint-Barbara (Lanaken) met ziekenhuisactiviteiten en campus André Dumont (Waterschei) met een medisch centrum voor raadplegingen.

Sector: ziekenhuis
Hoofdkantoor: Genk, België
Aantal personeelsleden in België: 3100 medewerkers en 250 artsen
Carrièremogelijkheden in buitenland: neenCARRIÈRE
Getuigenis van een starter

Lore Vanhees heeft al een boeiend traject afgelegd: “Ik ben gestart als verpleegkundige op de diensten Thoracovasculaire Heelkunde en Hartbewaking. Het ZOL biedt volop kansen om me verder te bekwamen in alle facetten van het zorgberoep. Zo ben ik onlangs deeltijds voor de dienst Kwaliteit en deeltijds voor de Mobiele Equipe gaan werken. Beide opdrachten vervul ik met hart en ziel.”


Carrière​mogelijkheden

Een ziekenhuis is een microkosmos waar de meest uiteenlopende jobs aan bod komen. Van verpleegkundigen tot ingenieurs en van koks tot financiële experts. Wie ambitie toont en ondernemend is, krijgt in het ZOL alle kansen om zich verder te ontplooien en een mooie carrière uit te bouwen.

 

Gezochte profielen​

We zijn steeds op zoek naar een ruime waaier aan bachelor- en masterprofielen: verpleegkundigen, paramedische, financiële, administratieve en ICT-functies.

 

Selectieprocedure

De procedure is afhankelijk van de functie. De gevraagde competenties kunnen in kaart gebracht worden via selectiegesprekken of andere methoden.

// //
// // //
// // // //