5 leuke co-working spaces om je dag productief in te richten

Co-working is de mantra van het nieuwe werken. Wij zochten voor jou alvast een aantal leuke plekjes uit om op los-vaste basis met anderen aan de slag te gaan.

5 leuke co-working spaces om je dag productief in te richten

Burooz in Antwerpen 

Is echt dé plek als je een creatieve geest bent. Je zit er tussen webdesigners, grafisch ontwerpers, strategen, account managers en copywriters van een bekend communicatiebureau. De professionals van dat bureau helpen je graag met het realiseren van je grootste creatieve dromen. Ben je op zoek naar een dosis creativiteit of ben je een starter en/of kleine onderneming dan kan je hier productief aan de slag zijn en tegelijkertijd je netwerk uitbreiden. Internet, vergaderzalen en zelfs een tuinterras met loungehoek: wat kan een jonge starter zich meer wensen?

Info: www.burooz.be

 

Factory 40 in Brussel
Is nog zo'n co-workinghub waar het gonst van de bedrijvigheid. Op een steenworp van Brussel-Zuid waar vroeger industrie was, wordt vandaag vooral productief samengewerkt. Ze hebben er zelfs een un-casual thursday. Das of strikje erg welkom die dag, met een knipoog wel te verstaan. De kippen in de tuin zorgen voor een onvervalst zen-gevoel. Competenties delen staat hier centraal en laat dat nu net de ruggengraat zijn van co-working. Vintage meubilair, tropische planten, maar vooral ook ergonomische werkplekken met WiFi en voldoende stopcontacten, uitgeruste zalen voor meetings of workshops. Print/scan/copy mogelijkheid en nog veel meer.

Info: www.factoryforty.be

 

Studio Massis in Gent

Is een professionele, kruisbestuivende en vooral creatieve plek die krachten bundelt. Wat John Massis vroeger deed met een blok beton gebeurt er vandaag met de co-workers die er samenkomen: ze tillen hun activiteiten naar  een hoger niveau. Studio Massis is een co-workingstudio. Ze werken er voornamelijk  met vaste profielen die kiezen voor een vaste plek. Daarnaast zijn er ook 3 flexplekken, gericht op creatieve ondernemers. Ter plaatse krijg je een gezellige werkplek, een ruime (professionele) vergaderplek, een zithoek en een leeshoek met een stapel strips, ja zelfs een douche (voor als je sportief wil zijn), draadloos internet en printer, water, thee en koffie & toffe freelancers mét kennis. Oh ja, in de keuken kan je je eigen prakje klaarmaken.

Info: www.studiomassis.be

 

Bar d'Office in Leuven

Klinkt heel gezellig en dat is het ook, maar hier wordt in de plaats van aan de toog gehangen productief samengewerkt. Wil je als thuiswerker ook wel weer even tussen de mensen zitten of ben je een kantoornomade? Zin om je werkdagen een frisse impuls te geven? Een smeltkroes van durvers en doeners met maar één doel: werken, connecteren en leren. Uiteraard zijn alle faciliteiten voorradig om je dag productief door te komen. Heb je de smaak te pakken van het Bar d'Office concept ? Goed nieuws want er zijn er een achttal verspreid over heel Vlaanderen.

Info: www.bardoffice.com

 

Co-Saloon in Hasselt 

Mikt op co-workers die het ook wel hebben begrepen op een loftsfeertje. Je hebt er internet, printer, werkplek, vergaderhoek, zithoek met zetel, koffie, frisdrank en keuken. Kortom, alles wat je nodig hebt om de dag goed en efficiënt door te komen. Hou je van klein, gezellig en trendy: dan is dit je plekje vlakbij het station van Hasselt.

Info: www.co-saloon.be

Zondag 19 Juni 2016 om 14:0

Pascal Dewulf

// //
// // //
// // // //