CompanyMatch helpt jou je ideale bedrijf te vinden

Young potentials gaan vandaag niet zomaar bij om het even welke werkgever aan de slag. Ze stellen steeds meer eisen om de perfecte werknemer/werkgever match te vinden. Sterker nog: meer dan 80% van de werkzoekenden vindt het vandaag bijzonder belangrijk dat een werkgever bij zijn of haar persoonlijkheid past. gostarters.be komt via CompanyMatch nu met een pasklare oplossing. CompanyMatch is een fonkelnieuwe online tool die je via gostarters.be kan gebruiken en je toelaat om de match tussen jou en een bedrijf via een duidelijke score in te schatten op basis van gedeelde waarden, bedrijfscultuur en motivatie.

CompanyMatch helpt jou je ideale bedrijf te vinden

Perfect match

Wanneer je door de bedrijfsprofielen op gostarters.be snuistert, krijg je immers allerlei inzichten over het bedrijf zoals stijl van leidinggeven, onderlinge omgang met collega's, groeistrategie, ... CompanyMatch op gostarters.be stelt een gedetailleerd profiel op van wie jij bent door gerichte vragen als: hoe ga jij graag met je collega's om? Op een informele manier? Resultaat georiënteerd? Zakelijk? Of bijvoorbeeld ook: wat is jouw kracht binnen een team? Is dat verantwoordelijkheid, performantie, initiatief nemen of toewijding? Op basis van al die vragen stelt de tool vervolgens een gedetailleerd profiel van jou op waardoor je de perfecte match met een bedrijf kan zoeken, maar ook omgekeerd. Klik je vervolgens op een bedrijfsprofiel dat je interesseert dan krijg je via een soort van dashboard systeem meteen een score op honderd voor wat betreft de match met het bedrijf in kwestie, maar ook met een gedetailleerde uitleg waarom je wel of niet matcht met het bedrijf in kwestie.

 

Verhoog je kansen op aanwerving

Zie je het echt zitten, dan kan je via gostarters.be bij het bedrijf in kwestie meteen solliciteren en je CompanyMatch resultaat meesturen. Had je een zeer goede score (match) dan hoeft het niet gezegd dan je zo je kansen op aanwerving gevoelig verhoogt. CompanyMatch op gostarters.be is dan ook een online hulpmiddel dat een versnellerfunctie heeft voor alle partijen. Als sollicitant kan je voorkomen dat je solliciteert bij bedrijven waar je uiteindelijk toch niet aan de slag wilt gaan omdat de bedrijfscultuur of -filosofie jou totaal niet ligt. Voor een werkgever voorkomt het ook heel wat verspilde tijd doordat die zich via CompanyMatch op gostarters.be gedetailleerd kan profileren rond elementen die in vacature(s) vaak niet aan de orde zijn.

 

Wel of niet

Hoe ga je tewerk? Met een aantal eenvoudige stappen registreer je jezelf via gostarters.be in de CompanyMatch tool. Dat kan via Xing, LinkedIn of via jouw e-mail adres. Vervolgens krijg je een e-mail in je mailbox om definitief te bevestigen en kan je aan het werk gaan met het invullen van je profiel en de vragenlijst. Uiteraard kan je alleen gematcht worden met bedrijven die actief zijn via CompanyMatch. Die match kan je makkelijk toevoegen aan je cv of motivatiebrief. Volgens een steekproef van CompanyMatch maak je als kandidaat twee keer zoveel kans om aangeworven te worden, als je het resultaat van de match meestuurt tijdens je sollicitatie. Waar wacht je nog op om het te proberen via gostarters.be?

Vrijdag 9 Februari 2018 om 16:0

Pascal Dewulf

// //
// // //
// // // //