De 7 leukste vakantiejobs voor deze zomer

Nog op zoek naar een leuke vakantiejob? Deze 7 vakantiejobs hebben alvast een hoge fun-factor.

De 7 leukste vakantiejobs voor deze zomer

IJsjesverkoper

Stel jezelf voor met je voeten in het zand langs de branding terwijl je ijsjes aan de man aan het brengen bent. Eigenlijk is het een beetje vakantie terwijl je aan het werk bent. Ook een ijssalon is een plezierige plek om aan de slag te zijn. Misschien hebben ze er wel zo'n bakfiets waar je ijsjes kan inladen om dan in de stad ijsjes aan de man te gaan brengen. Leuk toch?


Parkeer/festivalwachter

Mensen de weg wijzen terwijl je op de achtergrond kan meegenieten van heerlijke muziek en zomerse sferen? Dan moet je zeker solliciteren bij éen of ander festival. Snel zijn is de boodschap want het zijn gegeerde vakantiejobs.

 

Barman

Tijdens de zomervakantie zijn er extra helpende handen nodig, ook achter de bar. Het is alvast een erg dynamische job waarbij de tijd voorbij zal vliegen en je mensen zal zien komen en gaan. Dat is immers de bedoeling van een vakantiejob, toch?

 

Host(ess)

Hou je van afwisselend werk op wisselende locaties? Dan is de vakantiejob van host(ess) de gedroomde vakantiebezigheid. Kom je goed voor de dag, spreek je vlot één of meer talen en kan je je snel inleven in nieuwe en wisselende situaties? Dan weet je wat je te doen staat.

 

Babysitter

Dit is er ééntje waarbij je niet te veel administratieve rompslomp dient te verrichten. Gewoon even rondhoren bij familie en vrienden en voor je het weet, ben je aan de slag. Conditio sine qua non: je moet uiteraard gek zijn van kinderen anders is de fun er snel van af.

 

Callcenter medewerker

Niet meteen de meest ontspannen job, maar wel ééntje die aardig verdient en je bent de hele dag aan de praat met mensen van allerlei slag. Bovendien werk je doorgaans in team en leer je zo al snel heel wat nieuwe vrienden kennen. Er zijn ergere dingen, toch?

 

(Strand)redder

Mensen redden in het zwembad of in zee, dat is jouw job. De kans dat je dat je dat ook effectief zal doen, is erg klein. In afwachting krijg je een leuke job aan de rand van een zwembad of bij de golven. Uiteraard moet je beschikken over een gepast reddersbrevet. Heb je dat? Dan staat je een leuke zomer vol afwisselende contacten en ontmoetingen te wachten. En: het is ook stoer.

Dinsdag 12 Juni 2018 om 19:0

Pascal Dewulf

// //
// // //
// // // //