De vakantiejob van Lesley-Ann Poppe: "Nog altijd Red Bull-verslaafd"

Met heel wat televisieopnames en schrijfwerk voor haar vijfde kookboek zijn de vakantiemaanden behoorlijk druk voor Lesley-Ann Poppe (35). Maar de rondborstige blondine is het wel gewend. Al op jonge leeftijd vulde ze haar zomermaanden met werken, toen als promomeisje voor Red Bull.

De vakantiejob van Lesley-Ann Poppe:

“Ik denk dat ik een jaar of 20 was, toen ik als promomeisje voor Red Bull begon te werken. Ja hoor, in zo’n typische Red Bull-wagen, met een gigantisch blik op het dak. Die wagentjes rijden nu nog rond, maar ik denk dat ik een van de eersten was die met zo’n auto alle uitgaansgelegenheden afschuimde. Ik vond dat geweldig plezant, vooral omdat ik op plaatsen kwam waar ik van mijn ouders eigenlijk niet mocht komen. Leuk om het nachtleven van die kant te bekijken!”

 

Pepmiddel voor 's nachts

Lesley-Ann houdt niet enkel goede herinneringen over aan haar vakantiewerk bij Red Bull, maar ook een verslaving. “Wij mochten toen niks anders drinken en omdat we vooral ’s nachts werkten, was al die pepdrank eigenlijk welgekomen. Nu nog drink ik Red Bull, de verslaving is nooit verdwenen!”

 

Iedereen in de koffer

Lesley-Ann heeft nog een grappige anekdote uit die tijd. “De kofferbak van die Red Bull-wagen was een grote ijskast waar alle blikken in bewaard werden. Maar op een dag was het zo warm dat we er niks beters op vonden dan alle blikken uit de frigo te halen en er zelf in te kruipen. Heerlijk verfrissend!”

Dinsdag 19 Augustus 2014 om 10:15

Sebastiaan Bedaux

// //
// // //
// // // //