Deloitte: een sportieve werksfeer

Met de interne Energise@Deloitte campagne wil Deloitte alle medewerkers aanzetten om een gezonde levensstijl aan te nemen. Niet alleen met dagelijkse tips & tricks maar met concrete maandelijkse acties en sportieve events gedurende een volledig jaar.

Deloitte: een sportieve werksfeer

Gezondheid en welzijn op het werk, spelen een belangrijke rol bij Deloitte. De Energise@Deloitte campagne zorgt ervoor dat de medewerkers de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan sportevenementen alsook gezondheidsworkshops. In april 2016 heeft het volledige bedrijf deelgenomen aan de Deloitte Spartacus Challenge, dit vormde de unieke gelegenheid voor een teambuilding. Het event werd gekoppeld aan een stappenchallenge met als doel allemaal samen 500.000 km te behalen. Deze challenge werd met succes afgesloten. Deloitte wil naast het verbeteren van de gezondheid en het welzijn, ook een positieve impact op de samenleving hebben door de Deloitte Foundation.

 

In samenwerking met Close The Gap heeft Deloitte Belgium dit jaar een tweede Digitruck, een uitgeruste en mobiele containerklas, geschonken. Het doel van dit project is om ook de landelijke gebieden in Zuid-Afrika te voorzien van computeronderwijs. Dit ligt in lijn met onze visie, namelijk “Make an impact that matters". De teambuilding stimuleerde niet enkel het groepsgevoel; ze was ook een boost voor de Deloitte spirit. Binnenkort organiseert Deloitte een Building Run waarbij alle personeelsleden de mogelijkheid hebben om op een sportieve manier het nieuwe gebouw “Gateway” te leren kennen.

 

De komende weken en maanden worden alle medewerkers aangemoedigd om meer te bewegen en bewust gezond te gaan leven. Via het online Energise@Deloitteplatform blijft iedereen moeiteloos op de hoogte van de specifieke maandthema’s: van gezond eten en drinken, over active workplace (zitballen, staande meetings,…) , tot mobiliteit. Tenslotte kunnen werknemers die een challenge willen aangaan zich inschrijven voor een grotere uitdaging (de Passo Dello Stelvio beklimmen of Semi Maratona Giro Di Cancano lopen). De geselecteerde “ambassadors” krijgen een jaar lang professionele begeleiding door Energylab in de aanloop naar hun sportieve prestatie.

 

Maar de kernboodschap blijft: gezond leven begint bij jezelf. Of, in dit geval: op kantoor. Het Deloitte kantoor.

Maandag 30 Januari 2017 om 15:30

// //
// // //
// // // //