Go Startersgids wijst pas afgestudeerden de weg

Le nouveau Startersgids est arrivé… Naar goede gewoonte wil deze gids pas afgestudeerde high potentials wegwijs maken in hun eerste stappen in het zelfstandig leven.

Go Startersgids wijst pas afgestudeerden de weg

De Startersgids besteedt zowel aandacht aan de eerste stappen op de arbeidsmarkt als aan de eerste stappen in het leven tout court.

 

Arbeidsmarktspecialisten en trendwatcher laten hun licht schijnen op de steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt. Zo analyseert trendwatcher Tom Palmaerts de generatie Z en wordt dieper ingegaan op fenomenen als employer branding en onboarding.

 

Niet alleen de theorie, maar ook de praktijk komt ruimschoots aan bod in de gids. Specialisten geven advies over dresscode op het werk, bevoorrechte getuigen vertellen over hun eerste ervaringen op de werkvloer, of het nu in dienstverband of op zelfstandige basis is. Ook wie overweegt een eigen bedrijf te starten, vindt de nodige informatie in de gids.

 

De eerste stappen in het zelfstandige leven hebben niet alleen betrekking op werken, maar ook op het leven zelf. Een advocaat licht toe hoe het nu precies zit met die eerste auto, dat eerste huurcontract en de zoektocht naar de beste gsm-operator.

Kortom, de Startersgids wil jonge high potentials degelijk voorbereiden op een nieuwe bladzijde in hun leven.

 

De GO Startersgids kan je hier aanvragen.

Woensdag 1 Februari 2017 om 17:0

// //
// // //
// // // //