5 redenen waarom een job als uitzendconsultant bij Synergie dé perfecte springplank naar een mooie carrière is

Ieder jaar kijken duizenden mensen uit naar een nieuwe job: van arbeider tot bediende. Ieder jaar vinden dan ook duizenden kandidaten hun weg naar een uitzendkantoor. En daar is het aan de uitzendconsultant om die kandidaat met veel enthousiasme aan een nieuwe job te helpen. Toch heeft een job in de uitzendsector niet altijd het meest positieve imago: je moet heel stevig in je schoenen staan, best wat geduld hebben en met alle soorten mensen kunnen omgaan. En laat dat nu net dé perfecte leerschool zijn! Wij geven je alvast 5 redenen waarom je een job in de uitzendsector zou moeten overwegen wanneer je op zoek bent naar je eerste vaste job.

5 redenen waarom een job als uitzendconsultant bij Synergie dé perfecte springplank naar een mooie carrière is

1. Door het gevarieerde takenpakket ontdek je al snel jouw talenten

Als uitzendconsulent moet je van alle markten thuis zijn. Met behulp van je mensenkennis moet je kunnen inschatten of een kandidaat wel zou passen in de bedrijfscultuur van je klant. Je verscherpt jouw commerciële skills om nieuwe prospecten te benaderen en een goede service aan je huidige klanten aan te bieden. Deadlines respecteren en administratie in orde brengen: er komt heel wat papierwerk bij kijken om een kandidaat aan het werk te zetten. Oog voor detail en kunnen multitasken is dus erg belangrijk. Tenslotte kan je ook jouw creatieve ei kwijt wanneer je leuke rekruteringsacties bedenkt.
 

2. Er zijn enorm veel doorgroeimogelijkheden

Afhankelijk van jouw interesses, kan je je talenten en skills verder ontwikkelen. Bij Synergie zijn er tal van doorgroeimogelijkheden: van junior tot senior consulent of (key) accountmanager,  tot kantoor- of zelfs regioverantwoordelijke. Bovendien is Synergie een groeibedrijf, we openen meerdere kantoren per jaar en verbeteren steeds onze diensten. Zo is er altijd kans om mee te groeien met onze onderneming. Maar ook buiten Synergie zijn er doorgroeimogelijkheden als sales manager, HR verantwoordelijke, …
 

3. Je werkt dicht bij huis

Synergie heeft zo’n 65 kantoren in Vlaanderen en Wallonië. De kans dat je dicht bij huis kan werken, is dus wel erg groot. Bovendien leer je zo de lokale arbeids- én ondernemersmarkt goed kennen. Ons motto is dan ook “Think global, act local!”
 

4. Je komt terecht in jong team met een informele sfeer

Heel wat van je nieuwe collega’s zijn jonge, enthousiaste mensen. Vrijdag na het werk even samen uitblazen op café, deelnemen aan sportevents zoals de 10 Miles of de Spartacus run; je collega’s worden je nieuwe vrienden.


5. Je kan rekenen op een mooie bonus en extralegale voordelen

Hard werken, daar moet iets tegenover staan. Zo kan je bij Synergie rekenen op een jaarlijkse bonus op basis van de resultaten van jouw kantoor, krijg je 32 dagen vakantie om uit te rusten, rij je na 2 jaar dienst rond in een blitse firmawagen,…

Maandag 18 Juni 2018 om 19:0

// //
// // //
// // // //