Milcobel: werken met (m)elk van ons!

De grootste zuivelproducent van België verwerkt melk tot zuiver zuivel in 8 hoogtechnologische sites. En jij krijgt de kans om bij te dragen vanaf dag 1.

Milcobel: werken met (m)elk van ons!

Milcobel verwerkt elk jaar 1,4 miljard liter lokale melk tot kwaliteitsvolle zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs en drinks. Dat is zo’n 30% van de totale Belgische melkproductie. Wil jij meewerken aan internationale topmerken als Brugge kaas, Nazareth en Choco!Choco!?

 

Ingenieur, econoom, operator of technicus – Milcobel is steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s (m/v).

 

Bekijk onze vacatures of bezoek onze LinkedIn pagina.

 

 

Focus op HR – mensen maken Milcobel!

“Want een onderneming is een levend organisme,” zo staaft Kris Lambrecht, HR-directeur, het nieuwe HR-beleid. Milcobel is één van de grootste coöperaties in België, en toch is het geen statische omgeving. Integendeel; Milcobel stimuleert persoonlijke betrokkenheid en voorziet een individueel doorgroeitraject.

 

“Vroeger was het ‘den Inza’, Belgomilk of Ysco. Nu begint Milcobel als groep een identiteit te krijgen – één van professionalisme, samen groeien en vertrouwen. Zo creëer je betrokkenheid. Onze slogan, bijvoorbeeld, komt van één van onze medewerkers.”

 

Duurzaam coöperatief model

Een duurzame aanpak is niet enkel belangrijk voor het milieu, ook onze economie moeten we bewuster gaan cultiveren. Coöperaties spelen al eeuwenlang een belangrijke rol in de ontwikkeling van lokale economieën. En dat verandert niet. Milcobel, eigendom van meer dan 3.000 leden-melkveehouders, zet meer dan ooit in op lokale verankering en duurzame groei.

 

 

 “Ons beslissingscentrum ligt niet in Amerika of in China, maar hier. En wij beslissen om jongeren kansen te geven. Zo kunnen ze meteen een erg directe bijdrage leveren en elke dag bijleren.”

 

Werk mee aan de kracht van zuivel

Wil jij van je passie je job maken? Milcobel biedt afgestudeerde Masters een flexibel traject waarin begeleiding hand in hand gaat met autonomie. Die dynamische omgeving geeft jong talent de kans om meteen een impact te maken. Geen theoretische traineeships als verlenging van je opleiding — wél de kans om bij te dragen vanaf dag 1 en door te groeien in een loopbaan die écht bij je past.

 

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief door via onze website. Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een eerste kennismaking met onze HR-collega's. Tot binnenkort!

 

www.milcobel.com/nl/vacatures

 

Vrijdag 27 Januari 2017 om 18:30

// //
// // //
// // // //