Minder tijd verliezen met files

De start-up Modalizy brengt een kaart op de markt die naar eigen zeggen het kostenbeheer van professionele verplaatsingen optimaliseert en op die manier iets doet aan het mobiliteitsprobleem. En daar worden zowel je werkgever als jijzelf beter van!

Minder tijd verliezen met files

België blijft koploper in files

Alle mogelijkheden rond telewerk, coworking en tijds- en plaatsonafhankelijk werken ten spijt, blijven de files en de verkeerscongestie in ons land een levensgroot probleem. België is het land waar automobilisten het meeste tijd verliezen in de files. Volgens de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) kosten de files 1 à 2% van het bbp aan de Belgische staat.

 

Mobiliteitspaspoort…

Modalizy denkt daar met zijn Modalizy Pass Mastercard®-kaart iets aan te kunnen doen. Het gaat om een mobiliteitspaspoort dat rechtstreeks en snel toegang biedt tot alle vervoermiddelen in België. De start-up werkt vandaag samen met gerenommeerde partners zoals De Lijn, TEC, maar ook BlueCorner, Interparking, eCab, V-Tax, Antwerp-Tax, BePark, Carasap, Commuty en ZenCar. De kaart kan ook gebruikt worden bij de parkeermeters waarbij het mogelijk is om met een betaalkaart te betalen. 

 

…is app die gebruik van de auto ontraadt

“We moedigen de gebruiker aan om niet de auto te nemen, maar om de meest pertinente keuzes te maken op basis van zijn behoeften. Dat wordt gemakkelijk gemaakt door een bijzonder krachtige app met geolocatie van de gebruiker en van alle servicepunten van de partners. Dankzij de app kunnen gebruikers de oplossing kiezen die het best voldoet aan hun criteria", preciseert Alain Allyn, Business Development Manager bij Modalizy. “We zijn ervan overtuigd dat we op die manier iets aan het mobiliteits- en fileprobleem kunnen doen. Files zijn er nu immers vaak omdat weggebruikers niet weten hoe ze snel alternatieven kunnen vinden. Met onze app moet dat wel lukken.”

 

Ontdek Modalizy

Vrijdag 10 Februari 2017 om 13:0

Geert Degrande

// //
// // //
// // // //