Snel een klusje uitvoeren om wat zakgeld te verdienen? Je kan terecht op een nieuw platform!

Als student of als je aan het wachten bent op een eerste job is het altijd uitkijken naar mogelijkheden om wat centjes bij te verdienen. Want zonnige terrasjes lonken en concerttickets zijn niet goedkoop. Via het platform Klaar is Kees kan je nu ook een overzicht krijgen van klusjes in je buurt.

Snel een klusje uitvoeren om wat zakgeld te verdienen? Je kan terecht op een nieuw platform!

Klaar is Kees is een platform dat is opgericht door Karen en Tim Bosman. Het is het  eerste klussersplatform dat is erkend door de Vlaamse overheid en dat particulieren rechtstreeks in contact brengt met studenten, volwassenen en professionals die met kleine klusjes een centje willen bijverdienen.

 

Het platform is brandend actueel nu Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten een ballonnetje heeft opgelaten om iedereen onbelast 500 euro te laten bijverdienen. Het sluit ook aan op de eerdere wet De Croo die klussende particulieren in staat stelt tot 5.100 euro per jaar te laten bijverdienen tegen een verlaagd belastingtarief van 10% op voorwaarde dat de klussen gebeuren via een erkende tussenpersoon.

 

Alexander De Croo noemde die wet een tegemoetkoming aan innovatief ondernemerschap en aan het groeipotentieel van de deeleconomie. 

De klusmogelijkheden zijn groot. Iedereen kan via de site en applicatie zijn diensten aanbieden, of een klusser zoeken. Dat kan gaan van een ober voor een verjaardagsfeestje, een dogsitter, een IT’er om nieuwe software te installeren tot een wiskundestudent die bijles geeft. De diensten van de klussers kunnen op de site worden beoordeeld, zodat toekomstige gebruikers van de site dadelijk zicht krijgen op de kwaliteit van het geleverde werk. 

Donderdag 10 Augustus 2017 om 10:0

Geert Degrande

// //
// // //
// // // //