Transformeer je LinkedIn profiel in één klik tot een perfect cv

Vind je een cv in mekaar steken een karwei? Weet dan dat je het perfect cv altijd bij de hand hebt en in een vingerknip tevoorschijn kan toveren, althans wanneer je over een up-to-date LinkedIn profiel beschikt.

Transformeer je LinkedIn profiel in één klik tot een perfect cv

Je moet als starter/professional de voorbije tijd al onder een rotsblok hebben doorgebracht om niet over een degelijk uitgebouwd LinkedIn profiel te beschikken. Daarin zit in principe alles wat je nodig hebt om in een handomdraai een knaller van een cv tevoorschijn te toveren, via de app Ceev bijvoorbeeld.

 

Kant-en-klaar

De app Ceev is te downloaden als extensie voor Chrome-browsers. Geen Chrome-browser op je computer/smartphone? Dan kan je die eenvoudigweg downloaden voor zowel Windows als iOS (Apple). Zodra je de Ceev-extensie hebt geïnstalleerd, open je jouw LinkedIn-pagina en druk je op de knop van Ceev (die je na installatie naast het URL-adresbalkje van je Chrome-browser kan vinden). De app scant vervolgens je LinkedIn pagina, haalt alle informatie op en plaatst ze op een kant-en-klaar cv. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook nog kiezen uit verschillende templates om je cv naar eigen smaak vorm te geven.

 

Kakelvers

Ceev biedt momenteel vier designs in negen verschillende kleuren en drie lettertypes aan. Ceev geeft je cv weliswaar automatisch vorm, maar indien je de opbouw ervan niet denderend vindt, kan je ook dat met één druk op de knop eenvoudig aanpassen. Ben je klaar met de vormgeving en inhoud van je cv? Dan rest er jou enkel nog de koptitels en automatische velden te vertalen naar het Nederlands, gegeven dat je een Nederlandstalig cv nodig hebt en je LinkedIn info al in het Nederlands was. Vervolgens kan je je kakelverse cv gewoon afdrukken (als dat echt nodig zou zijn) of exporteren naar een pdf-bestand dat je via e-mail kan opsturen.

 

Betalen met koffie

Nog meer goed nieuws: Ceev is helemaal gratis. Voor zoveel goedheid kan je echter ook je eigen goede hart tonen middels een donatie aan de maker ervan indien de app je echt bevalt. Dat is Mitch Samuels en doneren kan je via de website 'Buy Me A Coffee'.

Daar kies je één, drie of vijf koppen koffie voor respectievelijk 3, 9 of 15 dollar. De betaling wordt vervolgens doorgevoerd via je PayPal-rekening.

Maandag 19 Februari 2018 om 16:0

Pascal Dewulf

// //
// // //
// // // //