Umicore: start een loopbaan in toptechnologie en krijg alle kansen om te groeien

Een duurzame wereldspeler in materiaaltechnologie.

 

Umicore: start een loopbaan in toptechnologie en krijg alle kansen om te groeien

Bij Umicore ontwikkelen we technologieën en produceren we materialen voor hoogwaardige zonnecellen, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren … Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s. Bij ons kom je terecht in een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met 5 vestigingen in ons land.

 

Ontdek de Top Employer in UmicoreEvolueren, dat spreekt vanzelf
Wat je opleiding ook is, wij zoeken elk jaar weer heel wat talent: operators, ingenieurs, productie- en onderhoudsmedewerkers, economisten, ICT’ers, administratief, commercieel en financieel talent. Als starter krijg je alle kansen om bij ons te groeien. Doorgedreven opleiding en persoonlijke ontwikkeling horen gewoon bij je loopbaan. En ook internationaal zijn er mogelijkheden. Werken bij ons is ook gewoon leuk: de communicatielijnen zijn kort, je werkt in een no-nonsense en collegiale sfeer en wij hebben oog voor de balans met je privéleven. Met onze uitstekende arbeidsvoorwaarden maken we je carrière zo interessant mogelijk. Umicore is niet voor niets een Top Employer.

Thomas en Jasmien aan het woord
Werken bij Umicore is magic, volgens Thomas en Jasmien. Waarom? Dat vertellen ze je zelf.

Bekijk het filmpje van Thomas
‘Niet-hiërarchische structuur, internationale dimensie en goede voorwaarden zijn magic voor mij.’

 

Bekijk het filmpje van Jasmien
‘Ik leer nog elke dag veel bij.’


“Ik was meteen enthousiast over mijn Young Graduate project bij Umicore: SAP implementeren in Zuid-Korea! Daarna volgden gelijkaardige projecten. Je krijgt hier meteen veel verantwoordelijkheid.”
Lissa, SAP Business Analist & Young Graduate

 


“Je krijgt drie maanden om een project concreet uit te werken, telkens in een andere afdeling. Daardoor leer je goed netwerken. De afwisseling en persoonlijke begeleiding maken het voor mij een tópopleiding ”
Maarten, Production Engineer & Engineering Trainee

 


“Je doorloopt echt alle diensten binnen Umicore; van onderhoud tot technologie. Die brede ervaring heeft mij geholpen om te kiezen waarin ik me wou specialiseren.”
Stijn, Technology Engineer & Engineering Trainee
 

Solliciteren
Kom werken voor één van de duurzaamste bedrijven ter wereld. Wij zoeken tal van mensen m/v met een hart voor technologie.
Ga naar www.umicore.be en stel je kandidaat.
Volg ons ook op www.linkedin.com/company/umicore

Donderdag 16 Juni 2016 om 16:6

// //
// // //
// // // //