Vind je droomjob op de jobbeurzen van Streekpersoneel

De jobbeurzen van Streekpersoneel komen er weer aan. In Gent, Roeselare, Geel en Mechelen kan je dit najaar jouw zoektocht naar je droomjob starten. Voorzie alvast genoeg kopieën van je CV en visitekaartjes.

Vind je droomjob op de jobbeurzen van Streekpersoneel

Een job in je eigen regio is de droom van velen. De jobbeurzen van Streekpersoneel kunnen je daarbij helpen. Maar een jobbeurs is er niet vrijblijvend en vraagt wel degelijk enige voorbereiding, ook van de sollicitant.

Je vindt alle deelnemende bedrijven op streekpersoneel.be/jobbeurzen. Je kan alvast checken welke bedrijven jou het meeste liggen, welke stroken met jouw waarden, talenten en interesses. Het is ook interessant al wat achtergrondinfo van de meest interessante bedrijven op te zoeken. Zo heb je een basis voor het verkennende gesprek op de jobbeurs. Denk eraan, de eerste indruk is de belangrijkste. Bij welke bedrijven je ook aanklopt, zorg dat je CV - bij voorkeur met foto - up to date is en dat je meerdere exemplaren bij de hand hebt. Een eigen visitekaartje geeft ook altijd een bijzonder goede indruk. Motiveer ook steeds je keuze voor een bepaalde functie in een bedrijf. De gouden raad van elke hr-professional: ‘Wees altijd en overal jezelf’.

 

Veel voordelen

Zowel starters als ervaren profielen zijn welkom op de regionale jobbeurzen van Streekpersoneel. De voordelen van een jobbeurs zijn legio. Je maakt er op korte tijd kennis met heel verschillende bedrijven uit heel verschillende sectoren. Op de jobbeurs heb je de kans om informele vragen te stellen over de bedrijfscultuur en zo het bedrijf van jou keuze beter te leren kennen. Op een jobbeurs kom je vaak potentiële werkgevers en functies tegen waar je voorheen nooit van gehoord had. Op de jobbeurzen van Streekpersoneel krijg je bovendien gratis tips om je cv of carrière een boost te geven.

 

Donderdag 29 september in Gent, dinsdag 11 oktober in Roeselare, dinsdag 18 oktober in Geel en donderdag 20 oktober in Mechelen. Deelname is gratis, inschrijven via streekpersoneel.be/jobbeurzen

Vrijdag 23 September 2016 om 9:0

// //
// // //
// // // //