Werken bij Atlas Copco betekent vrijheid krijgen om je competenties op je eigen tempo te ontwikkelen

De Atlas Copco Groep heeft zijn hoofdzetel in Stockholm, Zweden en is actief in meer dan 180 landen.

Werken bij Atlas Copco betekent vrijheid krijgen om je competenties op je eigen tempo te ontwikkelen

Marktleider

In 2015 telde de groep 43 000 medewerkers en werd er een omzet van 10,9 miljard EURO gerealiseerd. De compressortak van de groep heeft in Antwerpen zijn internationale hoofdkwartier: Atlas Copco Airpower. We zijn er marktleider in persluchttechnologie en dat merk je. We ontwikkelen en produceren er een breed gamma aan industriële compressoren en aanverwante producten. Gedreven door innovatie, streven we ernaar om klanten wereldwijd de beste persluchtsystemen aan te bieden en in te spelen op hun complexe technische vraagstukken. Naast engineering en productie spelen ook logistiek, aankoop, finance en aftermarket een belangrijke rol. 

 

Carrière

Atlas Copco biedt je steun en tal van mogelijkheden om je carrière uit te bouwen. Zo krijg je vanaf je eerste werkdag een peter of meter toegewezen die je op een praktische manier wegwijs maakt in de organisatie. Toch ben jij het die initiatief neemt en kansen creëert. Ligt je focus op een welbepaald vakgebied? Wil je het graag procesmatig aanpakken? Of koester je de ambitie om meer leidinggevende verantwoordelijkheid te hebben in de organisatie?  Al deze loopbaanmogelijkheden liggen voor je open.

Vanaf dag 1 krijg je de volledige verantwoordelijkheid in je functie. Daarnaast zal Atlas Copco je ondersteunen door persoonlijke, technische en bedrijfsgebonden trainingen aan te bieden.

 

aan het woord

“Atlas Copco geeft veel vrijheid aan haar werknemers om zich te ontwikkelen. Ook biedt het een enorme waaier van mogelijkheden aan. Voor mij staat Atlas Copco voor een stabiel bedrijf dat geen overhaaste beslissingen neemt en waar de werknemers elkaar helpen en ondersteunen” 

(Olivier, Projectleider)

 

“ Ik werk graag voor Atlas Copco omdat we in contact komen met mensen uit de hele wereld. Dit levert niet alleen internationale contacten op, maar geeft ook veel mogelijkheden om je carrière internationaal uit te bouwen. Anderzijds weet ik de work-life balance bij  Atlas Copco enorm te appreciëren: flexibele werkuren, de mogelijkheid om van thuisuit te werken en het nuttigen van een drankje met de collega’s na het werk.”
(Tom, Service Specialist)

 

“Hetgeen specifiek is voor Atlas Copco is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen carrièrepad uit te stippelen. Altas Copco zal je hierbij gidsen en helpen om je doelen te bereiken.”
(Michelle, Key Account Manager )

 

“De sterkte van Atlas Copco is de diversiteit van zijn werknemers die een brede waaier aan capaciteiten hebben. Volgende eigenschappen hebben ze wel allemaal gemeen: ze zijn vooruitstrevend, dynamisch en hebben zin voor initiatief.”
(Roxanne, Projectleider Logistiek)

 

“Op mijn eerste werkdag bij Atlas Copco voelde ik me meteen welkom bij de Atlas Copco familie. Wat me het meeste motiveert is het contact met mijn klanten en de mogelijkheid om hen verder te helpen.
(Isabelle, External Sales Engineer)

 

“Om eerlijk te zijn keek ik in mijn vorige jobs vaak uit naar vacatures bij andere bedrijven. Sinds ik bij Altas Copco werk, is dat helemaal anders. Er zijn heel veel carrièremogelijkheden: bijvoorbeeld werken in andere landen of nationaal je carrière verder uitbouwen. Eens je deel uitmaakt van Atlas Copco, zal je hier nooit spijt van hebben omdat het bedrijf je vele kansen biedt.”
(Jisu, Internal Sales Engineer)

 

> Bekijk hier de getuigenis van Sofie, Teamleider Additive Manufacturing

 

SOLLICITEREN

Kom je talent ontwikkelen bij Atlas Copco.

Bekijk onze vacatures op www.meetatlascopco.be

Volg ons ook op www.linkedin.com/company/atlas-copco of www.facebook.com/MeetAtlasCopco

Vrijdag 15 April 2016 om 15:4

// //
// // //
// // // //