Home > Over GoStarters

Over GoStarters

DÉ FONKELNIEUWE ONLINE REFERENTIE VOOR JONG TALENT​

Wanneer je afstudeert, is dat uiteraard een belangrijk moment in je leven. Het is een kantelmoment waarop je tal van keuzes zal moeten maken. Waar je professioneel naartoe wil, is daarbij zowat de belangrijkste keuze, die inhoudt dat je op zoek gaat naar je droomjob.

 

Onze online stek vormt een onlosmakelijk verlengstuk van de jaarlijkse Startersgids die voor heel wat jongeren een absolute must is in het kader van een succesvolle carrière. De website wil praktische en bruikbare antwoorden bieden op vragen als aan welke formaliteiten je bijvoorbeeld moet voldoen om wettelijk in orde te zijn als werkzoekende, maar wil ook praktisch adviseren over pakweg de dresscode voor een sollicitatiegesprek.


INteressante bedrijven
Wij zijn alvast volledig afgestemd op jouw behoeften als jonge starter met compact leesvoer, hands-on informatie met meerwaarde en dagelijks inspelend op hetgeen jou bezighoudt als gedreven, jonge professional. 

 

Een pak interessante bedrijven stellen zich maar al te graag aan jou voor, zo weet je meteen welke professionele mogelijkheden je hebt in het bedrijf van je dromen. We brengen ook regelmatig getuigenissen van jonge mensen die recent aan de slag zijn gegaan in de bedrijven die er zich voorstellen. Kwestie om alles even aan de realiteit van alledag te kunnen toetsen.

 

Wil je het er als zelfstandige op wagen? De site bevat een schat aan nuttige informatie over het leven waarin jij je eigen baas bent.

// //
// // //
// // // //